fbpx

TiiviS Bliss

Whoever needs to hear this today

Whoever needs to hear this today

Olen alati osanud end kirjapildis suurepäraselt väljendada, kuid oma häält olen miskipärast peitnud. Viimasel ajal olen aga “saanud” üha rohkem ja rohkem iseendaks ning astunud oma mugavustsoonist erinevates valdkondades tasapisi järjest kaugemale. Kui suurema osa oma senisest elust ei ole ma väga julgenud enda häält kasutada (What is there to be afraid of, really? Judgements? Why?), siis hiljuti olen teinud teistsuguse valiku ja ka see on saanud muutuma hakata. 

Olen mänginud ja katsetanud erinevate lühiklippidega, kus ma ei pelga enam olla mina ise ja rääkida sellest, mis väljendamist soovib. Ja see on ühtlasi olnud väga lõbus. 🙂 Mind üllatas, kui sooja ja armsa vastukaja see kõik on saanud ja kui paljude inimestega jagatu resoneerub, kui paljusid ma sellega olen aidanud ja asjaolu, et me ei tea kunagi, kellele meie näiliselt väike tegu või sõnum saab olla toeks. 

Jagan viimaks ka siin teiega mõnda neist.

Be who you are, the world needs you to be truly YOU. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *